Dátum bekérő űrlap

Online foglalás

Havi MENÜ

A, B, C és D menüvel várjuk
vendégeinket hétfőtől szombatig.

Étlapunk

letölthető a Rittinger Étterem Appon

Kiszállítás

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit egy
felejthetetlen hétvégével Bonyhádon!

Fizetési eszközök

Látnivalók

Bonyhád

Bonyhádot a Völgység fővárosaként emlegetik. Ez az elnevezés sok mindent rejt magában. A város Tolna megye déli határán fekszik. A 6-os számú főközlekedési úton könnyen megközelíthető Tolna megye székhelye, Szekszárd és a baranyai megyeszékhely, Pécs. A Völgység napfényben gazdag, sajátos éghajlati viszonyokkal rendelkezik, mert átmenetet jelent az Alföld és a Dunántúl klímája között. Természeti szépségei mellett történelmi hagyományai, gazdag kulturális élete teszi igazán vonzóvá Bonyhádot. Bővebben »

Bonyhád termálfürdő

“Fürdőélmény kedvező árakon”, idén is várja a strandolni vágyókat a Bonyhádi Termálfürdő. Az élményelemekkel gazdagított medencék, a számos sportolási, kikapcsolódási lehetőséget biztosító sportpályák és eszközök, valamint programok remek időtöltést kínálnak a vendégeknek. Bővebben »

Szekszárd

Szekszárd megyei jogú város, Tolna megye és a Szekszárdi járás székhelye, a szekszárdi borvidék központja. Az ország legkevesebb lakosú, Tatabánya és Eger után a harmadik legkisebb területű megyeszékhelye. Borváros, kb. 4500 pincével. Bővebben »

Szekszárd strand

A 2012. május 31-én megnyitott Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő hét medencével, óriás csúszdákkal, hatalmas zöldfelülettel és számtalan valóban családbarát szolgáltatással várja a pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeket a hét minden napján. Nálunk minden korosztály gondtalan kikapcsolódása biztosított. Bővebben »

Szálka

Szálka, Tolna megyében, a szekszárdi dombvidék déli részén fekszik Szekszárdtól és Bonyhádtól egyformán 12 km-re. Keletre a Sárköz termékeny síksága, nyugatra a Völgység, északra pedig a Hegyhát húzódik. Bővebben »

Dombóvár

Dombóvár város Tolna megyében, a Dombóvári kistérségben. Dombóvár a megye második legnagyobb települése, a megyeszékhely, Szekszárd után. Bővebben »

Mecseknádasd

Mecseknádasd (németül (Bischof)nadasch, horvátul Nadaš) község Baranya megyében, a Pécsváradi kistérségben. Bővebben »

Óbánya

Óbánya község Baranya megyében, a Keleti-Mecsekben, a Pécsváradi kistérségben, egy elzárt kis völgyben Mecseknádasd közelében. A természeti és épített környezet szépsége miatt Óbányát néha "magyar Svájc" néven is említik. Bővebben »

Pécsvárad

Pécsvárad város Baranya megyében, a Pécsváradi járás székhelye. A Keleti-Mecsek déli lejtőjén, a Mecsek legmagasabb csúcsa, a 682 méter magas Zengő lábánál, a 6-os főút, a megszüntetett Pécs–Bátaszék-vasútvonal mellett fekszik, Pécstől 19 kilométerre. Szerves központja egy kisebb tájegységnek, a Kelet-Mecseknek. Bővebben »

Pécs

Pécs megyei jogú város, Magyarország ötödik legnagyobb városa, Baranya megye székhelye. A kelta és pannon törzsek lakta vidéken a 2. század elején a rómaiak alapítottak várost Sopianae néven. Számos látnivaló várja a turistákat. Bővebben »

Harkány

Harkány Pécstől 25 km-re, a Villányi-hegység lábánál található nevezetes fürdőváros. Korábban két vasútvonal is vezetett a városon keresztül, mára azonban mind az Alsómiholjác-Pécs, mind pedig a Sellye-Villány vonal személyforgalma megszűnt. Bővebben »

Villány

Villány a bor városa. Magyarország csúcs vörösborai ezen a dél- baranyai, kis borvidéken születnek. Villány három tájegység találkozásánál a róla elnevezett hegységet keletről lezáró Templom- hegy lábánál, a Karasica parján, a mediterráneum szélén fekszik. Bővebben »

© 2023. Minden jog fenntartva, hotelrittinger.hu
NTAK szám: SZ19000801 - 30 szoba, 58 férőhely
honlapkészítés, weboldal készítés